Veilig samenwerken met onderaannemers en inleners tijdens de derde ‘Bewust Veilig Week’

Veiligheid staat bij Hoppenbrouwers altijd centraal. Daarom organiseren we elk kwartaal een ‘Bewust Veilig Week’, waarin we een week lang extra aandacht besteden aan dit belangrijke thema.

Veiligheid is niet alleen van belang voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de inleners, ZZP’ers en onderaannemers met wie we dagelijks samenwerken. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 september richten we ons tijdens de derde ‘Bewust Veilig Week’ volledig op veilig samenwerken met onze externe partners. Samen zorgen we ervoor dat iedereen veilig thuiskomt.

Samen bouwen aan een veilige werkplek

Elke dag werken we samen met inleners en onderaannemers aan mooie projecten, vaak op locaties waar veiligheid een grote rol speelt. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en zich bewust is van mogelijke risico’s. Door ervaringen met elkaar te delen en samen te leren, zorgen we ervoor dat veiligheid voor iedereen dezelfde prioriteit heeft. Zo creëren we een werkomgeving waarin we elkaar versterken en met een gerust hart ons werk kunnen doen.

De kracht van verbinding

Tijdens de ‘Bewust Veilig Week’ organiseren we verschillende activiteiten om de samenwerking met onze externe partners verder te verbeteren. Denk aan praktische sessies, praktijkvoorbeelden en open gesprekken waarin we iedereen uitnodigen om mee te denken over hoe we samen een veilige werkplek creëren. We geloven sterk in de kracht van samenwerking: door naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen, zetten we samen stappen naar een veiligere werkomgeving.

Samen groeien in veiligheid

De vorige edities van de ‘Bewust Veilig Week’ hebben waardevolle resultaten opgeleverd. Het bewustzijn rondom veiligheid groeit binnen onze organisatie, mede dankzij de verhalen en ervaringen die tijdens deze weken worden gedeeld. De input van onze medewerkers helpt ons om de veiligheidsvisie steeds beter af te stemmen op de praktijk. Dit is een continu proces, waarbij we onze mensen blijven aanmoedigen om onveilige situaties te melden, omdat we hier veel van kunnen leren.

Ook de samenwerking met inleners en onderaannemers levert waardevolle inzichten op. Deze helpen ons om onze visie op veiligheid te verbeteren en ons veiligheidsbeleid verder aan te scherpen. Zo bouwen we samen aan een duurzame werkcultuur waarin veiligheid altijd voorop staat – voor iedereen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ook interessant

Veiligheid in de schijnwerpers tijdens ‘Bewust Veilig Week’

BlogVeiligheid
Lees meer over Veiligheid in de schijnwerpers tijdens ‘Bewust Veilig Week’

We werken veilig of we doen het niet

BlogVeiligheid
Lees meer over We werken veilig of we doen het niet

Zo ziet de veiligheid binnen een magazijn eruit

BlogVeiligheid
Lees meer over Zo ziet de veiligheid binnen een magazijn eruit

Ontvang onze nieuwsbrief