Hoppenbrouwers ligt op schema met CO2-reductiedoelen voor 2024

Hoppenbrouwers ligt goed op koers om de CO2-reductiedoelstellingen voor 2024 te halen. Vorig jaar (2023) hebben we samen een mooie CO2-reductie van 15,4% bereikt ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit jaar blijven we onze voortgang zorgvuldig volgen.

We hebben het energie- en brandstofverbruik van de eerste helft van 2024 in kaart gebracht en afgezet tegen onze omzet. De resultaten laten zien dat we op de goede weg zijn om onze doelen voor 2024 te halen.

Benieuwd naar onze volledige CO2-footprintrapportage over de eerste helft van 2024?

Bekijk de rapportage

Het belang van duurzaamheid voor Hoppenbrouwers

We hebben de ambitie om de duurzaamste technisch dienstverlener van morgen te worden. Als familiebedrijf voelen we de sterke verantwoordelijkheid om onze milieu-impact te verminderen en de wereld beter achter te laten voor de volgende generatie.

Duurzaamheid is voor ons een diepgewortelde waarde. We werken er dagelijks aan omdat we geloven dat het de juiste weg is. Onze klanten delen die visie en waarderen dat we samen streven naar een betere, schonere toekomst.

Onze duurzaamheidsdoelen zijn niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten en de samenleving. We werken samen aan een duurzamere toekomst, waarbij we allemaal verantwoordelijkheid nemen voor de wereld van vandaag en morgen.

Heb je vragen over onze CO2-voetafdruk of ideeën voor verdere CO2-reductie? We horen graag van je!

Wouter Hendrickx

Programmamanager Duurzaam Ondernemen

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief