Hoppenbrouwers Hoogeveen sluit sponsorovereenkomst met VV De Weide

Hoppenbrouwers Hoogeveen heeft met trots een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten met Voetbalvereniging De Weide. Projectleider Benno Scholten, een vertrouwd gezicht bij Hoppenbrouwers, voelt zich nauw verbonden met de club en zette zaterdag zijn handtekening onder het contract. Met deze samenwerking ondersteunt Hoppenbrouwers de komende twee jaar lokaal jeugd- en voetbaltalent.

“We zijn trots op deze nieuwe samenwerking met Voetbalvereniging De Weide,” zegt Benno Scholten, projectleider bij Hoppenbrouwers Hoogeveen. “Het opleiden van regionaal talent is voor zowel ons familiebedrijf als de vereniging een speerpunt, en dit is wat ons in opvatting en houding verbindt”, vervolgt Scholten.

Tjeerd de With, voorzitter van Voetbalvereniging De Weide, is blij met de samenwerking: “Onze vereniging en Hoppenbrouwers delen meer dan alleen een passie voor sport. Het gaat niet alleen om voetbal; we delen ook kernwaarden. De inzet van Hoppenbrouwers voor de lokale gemeenschap en hun focus op de toekomst van de volgende generatie sluiten perfect aan bij onze ambitie om jong talent te ontwikkelen en een veilige, positieve sportomgeving te bieden.”

Familiaire betrokkenheid

De keuze om VV De Weide te sponsoren is voor Hoppenbrouwers een vanzelfsprekende stap. Benno Scholten voelt een bijzondere band met de lokale club. “Mijn vader was trainer bij een andere lokale vereniging voordat VV De Weide werd opgericht, en veel van zijn spelers maakten de overstap naar deze club. Deze verbondenheid is altijd gebleven; mijn zoon heeft hier met plezier gespeeld en nu zien we ook mijn kleinzoons van zes met dezelfde passie voetballen.”

Toekomst van jong talent

Voor VV De Weide betekent de samenwerking met Hoppenbrouwers meer dan alleen financiële steun. “Dankzij deze betrokkenheid kunnen we onze jonge voetballers nog beter ondersteunen en ze de ruimte geven om te groeien, zowel op als naast het veld”, vertelt De With. “Het is fantastisch om te zien hoe een lokaal familiebedrijf als Hoppenbrouwers bijdraagt aan de toekomst van onze jeugd.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief