Hoppenbrouwers Almelo viert 25-jarig jubileum van twee collega’s

Vestigingsdirecteur Peter Valk en service-engineer Maikel Ardesch vierden vrijdag beide hun 25-jarig jubileum bij Hoppenbrouwers Almelo. Omringd door collega’s, vrienden en familie, kregen zij een feestelijke huldiging voor hun jarenlange toewijding en inzet. Naast de huldiging van de jubilarissen werd ook Arjen Spenkelink, die na 28 jaar trouwe dienst als ervaren installatiemonteur met pensioen gaat, in het zonnetje gezet.

Dat er op vrijdagmiddag een huldiging zou plaatsvinden, wist vestigingsdirecteur Peter Valk wel. Voorbereid als altijd, had hij een speech klaarliggen voor zijn collega Maikel Ardesch. Maar de grootste verrassing wachtte Peter zelf; na zijn toespraak werd hij onverwachts ook gehuldigd, een verrassing die zijn collega’s goed verborgen hadden gehouden. “Het was een aangename verrassing van formaat”, vertelt Peter zichtbaar enthousiast. Algemeen directeur Henny de Haas en Corné de Meijer, directeur Gebouwgebonden Installaties, waren aanwezig om dit speciale moment te vieren.

Hoofd van de vestiging

Peter Valk, die sinds de samenvoeging van Löwik Installatiegroep en Hoppenbrouwers in 2020 de leiding heeft in Almelo, is trots dat hij na 25 jaar nog steeds actief is in de technische branche. Hij stort zich graag op de uitdagingen van zijn vakgebied. “Uitdagingen zijn vaak kansen om het verschil te maken”, vertelt Peter. “Dit geldt voor individuen en bedrijven. Elke innovatie lost een probleem op en dat geeft me energie. Deze oplossingen variëren van bijzondere klantwensen en productielijnen tot een Academy om vaktoegang te vergroten. Wij verbinden mens, techniek en technologie, wat steeds relevanter wordt voor ons dagelijks leven. Dat maakt werken in deze branche zo aantrekkelijk.”

“Peter draagt de waarden van Hoppenbrouwers volledig uit naar zowel onze medewerkers als onze klanten”, zegt Henny de Haas, die Peter vier jaar geleden de vestiging in Almelo toevertrouwde en hem nu in het zonnetje zet. “Zijn gedrevenheid, leiderschap en passie voor techniek zijn de drijvende krachten achter zijn successen”, voegt hij toe.

De creatieveling

Ook Maikel Ardesch, een jubilaris van formaat, kreeg een warm onthaal. Zijn collega’s noemen hem gekscherend ‘MacGyver’, vanwege zijn talent om altijd met creatieve oplossingen te komen wanneer anderen vastlopen. Al van jongs af aan zat de liefde voor techniek diep geworteld in de Almelose engineer. “Mijn fascinatie voor techniek begon met mijn nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken en hoe ze verbeterd kunnen worden”, vertelt Maikel. “Als kind haalde ik apparaten uit elkaar om te ontdekken wat er binnenin gebeurde. Die nieuwsgierigheid heeft mijn loopbaan gekenmerkt en is wat ik het leukste vind: me bezighouden met techniek en de beste oplossingen bedenken voor onze klanten.”

Voor jongeren die een technische carrière ambiëren, heeft Maikel ook waardevol advies: “Sta open voor nieuwe uitdagingen en leer zoveel je kunt. Samenwerken en communiceren met je collega’s is cruciaal. Teamwork maakt technische projecten succesvol.”

Pensionaris

Naast de huldiging van de jubilarissen werd collega Arjen Spenkelink deze middag in het zonnetje gezet vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd. Peter Valk sprak hem, in het bijzijn van zijn familie, lovend toe en bedankte hem voor zijn 28 jaar trouwe inzet als ervaren installatiemonteur bij Löwik Installatiegroep en later Hoppenbrouwers.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief