Heracles Almelo en Hoppenbrouwers verlengen samenwerking

Heracles Almelo en Hoppenbrouwers Almelo hebben hun langdurige samenwerking opnieuw bezegeld. Net als Hoppenbrouwers is Heracles een club die teamwork en een onverslaanbare winnaarsmentaliteit hoog in het vaandel heeft. Als technische dienstverlener met diepe wortels in Almelo is Hoppenbrouwers trots om ook in het seizoen 2024-2025 de krachten te bundelen met Heracles en samen te blijven groeien.

 Vergelijkbare idealen 

“Heracles Almelo en Hoppenbrouwers Almelo zijn twee grote spelers binnen de regio en dat wij al voor een lange tijd onze krachten bundelen is tekenend voor de karakteristieken van beide organisaties”, vertelt Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo. ”Door met elkaar samen te werken kunnen wij elkaar versterken en onze waarde voor de regio vergroten.”

“De samenwerking tussen Heracles Almelo en Hoppenbrouwers Almelo is een perfecte match tussen twee organisaties met vergelijkbare idealen”, vertelt Peter Valk, vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Almelo. “Voor beide partijen is talentontwikkeling enorm belangrijk, en onze gemeenschappelijke kernwaarden versterken elkaar. Het voortzetten van de samenwerking sluit mooi aan bij onze ambitie om een belangrijke rol te spelen in de regionale gemeenschap. De introductie van Hoppenbrouwers Thuis in onze vestiging versterkt deze betrokkenheid door woningbezitters in de regio te ontzorgen in thuistechniek, zoals thuisbatterijen, zonnepanelen, warmtepompen, airco’s, laadpalen, groepenkasten en cv-ketels.

Hoppenbrouwers Almelo gaat woningbezitters ontzorgen

Hoppenbrouwers Thuis, de consumententak van de technische dienstverlener, breidt uit naar landelijke dekking, met Almelo als een van de nieuwe vestigingsplaatsen. Via de consumententak biedt de technisch dienstverlener woningbezitters volledige ontzorging voor alle thuisinstallaties onder één dak. De missie: helemaal thuis in je huis.

Inzet op talentontwikkeling 

Met de uitbreiding van Hoppenbrouwers Thuis zet het familiebedrijf nog sterker in op talentontwikkeling, een gebied waarin Heracles Almelo en Hoppenbrouwers elkaar vinden. De technisch dienstverlener werkt de komende maanden aan de oprichting van de Hoppenbrouwers Academy in Almelo, waar zij nieuwe medewerkers in drie maanden zelf gaat opleiden tot specialistische installatiemonteurs voor werk bij particulieren.

De opleiding die Hoppenbrouwers in de Academy gaat aanbieden, biedt een stevige basis met een mix van theorie, praktijk en de benodigde certificaten binnen een fulltime lesprogramma. De theorielessen worden in samenwerking met het onderwijs gegeven, terwijl een eigen praktijkopleider de praktijklessen verzorgt.

Waardevol netwerk

Met de verlenging van de samenwerking blijft Hoppenbrouwers nauw betrokken bij de eredivisiewedstrijden van Heracles. Medewerkers en relaties kunnen genieten van de mooiste wedstrijden vanaf gereserveerde plaatsen in het sfeervolle Heracles-stadion. Bovendien biedt de verlenging een plek in de Hettrix businessclub, waar nieuwe connecties en samenwerkingen ontstaan. Het bezoeken van thuiswedstrijden met relaties en de deelname aan businessclubactiviteiten creëert waardevolle banden met gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Meer nieuws

Ontvang onze nieuwsbrief