Even voorstellen: dit is Team Hop NL!

Deze zomer is een sportieve topzomer. Tijdens het EK start de Tour de France al, op de voet gevolgd door de Olympische Spelen. Het regent straks prijzen en gouden medailles. En ook wij gaan voor goud. Onze huisverwarmers, Team Hop NL, zijn echte hardlopers. Wees er snel bij en maak van de winter een behaaglijke winter.

Of je nu bevangen bent door een etappe, onze jongens vooruit schreeuwt op het veld of aan de buis gekluisterd zit bij de 100 meter; er is niets fijners dan opgaan in de sport. Samen strijden voor goud. Met Team Hop NL gaan ook wij voor goud met onze eigen (duurzame) toppers. Mocht je cv-ketel aan vervanging toe zijn of denk je erover na om een duurzame stap te zetten in de vorm van een hybride of all-electric warmtepomp? De zomer is hier de uitgelezen periode voor.

Aangenaam kennis te maken

Mogen wij je voorstellen aan Team Hop NL? Stuk voor stuk bikkels die hun mannetje staan. Weer of geen weer; ze doen wat ze moeten doen. Je huis en je water verwarmen. Of je nu kiest voor een nieuwe cv-ketel, een hybride of een all-electric warmtepomp voor iedere keuze valt iets te zeggen.

Onze sterspelers en podiumpakkers

Nr. 1 De all-electric warmtepomp is de meest duurzame speler van de drie. Je hebt geen gas meer nodig voor verwarming én voor tapwater.

Nr. 2 De hybride warmtepomp is de teamplayer van het stel. Met hulp van een hybride warmtepomp bespaar je 70 procent op je gasverbruik.

Nr. 3 De vertrouwde cv-ketel heeft ons nog nooit in de kou laten staan. Het de speler die iedereen kent en waar je altijd op kunt rekenen.

Welke hardloper gaat het worden?

Onze drie kampioenen hebben allemaal zo hun eigen talenten. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kiezen is. Op onze website staat een heleboel informatie over deze topproducten. En mocht je behoefte hebben aan wat denksport (lees: iemand om advies willen vragen) neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vergeet onze teamversterkers niet

Ook de basisopstelling kan wel eens wat versterking gebruiken. Jouw warmtepomp presteert optimaal in combinatie met teamversterker zonnepanelen. Daarnaast is het opwekken van je eigen stroom voordeliger dan gebruikmaken van netstroom. En wat te denken van de airconditioning? Teamversterker airconditioning verhoogt je wooncomfort, zeker wanneer je kiest voor het type dat koelt én verwarmt.

Wil jij meer lezen over onze podiumpakkers?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant voor jou

Extra versterking nodig? Alles uit de kast met airco’s en zonnepanelen!

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Extra versterking nodig? Alles uit de kast met airco’s en zonnepanelen!

Dit is ‘ie dan: de all-electric warmtepomp

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Dit is ‘ie dan: de all-electric warmtepomp

Aangenaam kennismaken: de hybride warmtepomp

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Aangenaam kennismaken: de hybride warmtepomp

Verwarmen met de vertrouwde cv-ketel

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Verwarmen met de vertrouwde cv-ketel