Extra versterking nodig? Alles uit de kast met airco’s en zonnepanelen!

Optimaal presteren daar gaat het deze zomer om. Het onderste uit de kan halen en alles uit de kast trekken, doen wij met onze teamversterkers: airco’s en zonnepanelen. Alles om een topprestatie af te leveren.

Wij gunnen iedereen een comfortabel huis. Waarbij je kunt vertrouwen op de techniek en je nooit verlegen zit om warmte. Met een all-electric warmtepomp, hybride warmtepomp of energiezuinige cv-ketel verwarm je je huis, op een manier zoals jij dat fijn vindt. Om het plaatje compleet te maken, kun je om ’teamversterking’ vragen. Onze airco’s en zonnepanelen zorgen ervoor dat jij er deze zomer en de rest van het jaar comfortabel bij zit.

Sterk spelen met zonnepanelen

Als team presteren, betekent voor elkaar willen werken. Zonnepanelen laten leggen, zodat je all-elctric of hybride warmtepomp het beste uit zichzelf haalt, is dan ook een slim idee. Een warmtepomp werkt op elektriciteit. Om de energierekening laag te houden, raden we je aan om je eigen stroom op te wekken. Ook als je verwarmt met behulp van een energiezuinige cv-ketel, hebben zonnepanelen zin.

De airco als man of the match

Een stabiele speler is de airco. Hij weet precies wanneer hij moet bijspringen. Bij warmte zorgt hij voor koelte, en bij kou verwarmt hij je huis. Verwijzen we graag nog even terug naar de vorige alinea als we het hebben over ‘elkaar versterken’. Dankzij zonnepanelen kan de airco doen waar hij het beste in is. Het perfecte thuisklimaat creëren.

Wil jij meer lezen over onze teamversterkers?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Ook interessant voor jou

Even voorstellen: dit is Team Hop NL!

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Even voorstellen: dit is Team Hop NL!

Dit is ‘ie dan: de all-electric warmtepomp

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Dit is ‘ie dan: de all-electric warmtepomp

Aangenaam kennismaken: de hybride warmtepomp

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Aangenaam kennismaken: de hybride warmtepomp

Verwarmen met de vertrouwde cv-ketel

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Verwarmen met de vertrouwde cv-ketel

Ontvang onze nieuwsbrief