Gasboiler & geiser onderhoud

Onderhoud aan je gasboiler en geiser is van groot belang om ervoor te zorgen dat je installatie goed en bovenal veilig blijft werken. Met een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers profiteer je van periodiek onderhoud, snelle reparaties en een 24/7 storingsdienst. Zo weet je zeker dat jouw gasboiler of geiser altijd in topconditie verkeert, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Service van Hoppenbrouwers
  • Periodiek onderhoud
  • Erkende servicemonteurs
  • Vast bedrag per maand
Sluit direct je onderhoudscontract af

 

Waarom onderhoud aan je gasboiler of geiser?

Onderhoud aan je gasboiler en geiser is nodig om ervoor te zorgen dat deze efficiënt en goed blijft werken. Met regelmatig onderhoud verklein je de kans op storingen, verbeter je de prestaties en gaat je boiler langer mee. Maar bovenal is het belangrijk vanwege de veiligheid. Goed onderhoud vermindert het risico op gevaarlijke situaties, zoals gaslekken, brandgevaar en koolmonoxidevergiftiging.

  • Efficiënte werking
  • Lagere energiekosten
  • Langere levensduur
  • Minder kans op storingen
  • Voorkomen van gevaarlijke situaties

Wat we doen tijdens onderhoud aan je gasboiler of geiser

Een gasboiler of geiser heeft elke 1 à 2 jaar onderhoud nodig, afhankelijk van de energiebron waarop die werkt. De meeste gasboilers en geisers werken op aardgas, propaan of elektriciteit. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we de complete installatie en vervangen we onderdelen waar nodig. Ook verwijderen we extensieve kalkaanslag om ernstigere schade te voorkomen.

Storing aan je gasboiler of geiser? Bel de storingsdienst!

Heb je ondanks regelmatig onderhoud toch een storing aan je gasboiler of geiser? Scan de QR-code op je installatie om contact op te nemen, of bel 085 000 4143. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar. We komen zo snel mogelijk naar je toe om het probleem te verhelpen en zorgen dat je binnen no-time weer lekker warm water hebt. Dat is de zekerheid van zorgeloos comfort.

Bel de storingsdienst via 085 000 4143

Erkend installatiebedrijf voor gasboilers en geisers

Hoppenbrouwers is een erkend installatiebedrijf met veel ervaring op het gebied van gasboilers en geisers. Al onze monteurs zijn goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Daarnaast beschikken we over een aantal belangrijke certificaten, zoals het Bewijs van Vakmanschap CO en de CO-certificering. Het onderhoud aan jouw gasboiler of geiser is bij ons dus in goede handen.

Sluit direct je onderhoudscontract af

Ook zorgeloos genieten van jouw gasboiler of geiser? Sluit een onderhoudscontract af bij Hoppenbrouwers. Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Bekijk de prijslijst Goed om te weten: Hoppenbrouwers werkt toe naar een landelijke dekking, maar is op dit moment nog niet in alle regio’s actief. Het zou dus kunnen dat we op jouw locatie nog geen onderhoudscontracten aanbieden.

Veelgestelde vragen

  • Waarom zou ik een onderhoudscontract voor mijn gasboiler of geiser afsluiten?

    Met een onderhoudscontract voor je gasboiler of geiser zorgen wij voor periodiek onderhoud. Daarnaast staan we voor je klaar bij een onverwachte storing en kun je rekenen op een snelle reparatieservice. Zo ben je er altijd van verzekerd dat jouw gasboiler of geiser in goede conditie verkeert en hoef je zelf nergens meer aan te denken.

  • Wat doen jullie bij onderhoud aan mijn gasboiler of geiser?

    Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we de complete installatie en vervangen we eventueel onderdelen als ze kapot of versleten zijn. Daarnaast verwijderen we extensieve kalkaanslag om schade aan andere installaties, zoals je wasmachine, douche of radiatoren te voorkomen.

  • Hoe vaak heeft mijn gasboiler of geiser onderhoud nodig?

    Hoe vaak jouw gasboiler of geiser onderhoud nodig heeft is onder andere afhankelijk van de energiebron waar die op draait. Een gasboiler die werkt op bijvoorbeeld aardgas, brutaan of propaan heeft eens per 2 jaar onderhoud nodig. Een geiser moet elk jaar gecontroleerd worden

  • Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of service?

    Je ontvangt automatisch een e-mail als er onderhoud nodig is. Heb je problemen en wil je dat we naar de installatie kijken, neem dan contact met ons op.

  • Hoe kan ik mijn onderhoudscontract opzeggen?

    Na twee jaar kun je je onderhoudscontract elke maand kosteloos opzeggen. Wil je het contract vroegtijdig beëindigen, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of scheiden, of omdat je te maken hebt met een overlijden? Neem contact met ons op.