Airco onderhoud & service

Met regelmatig onderhoud aan je airco zorg je ervoor dat je airco optimaal blijft presteren en steeds weer schone lucht in de ruimte blaast. Kies je voor een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers? Dan geniet je voor een vast bedrag per maand van tweejaarlijks onderhoud, snelle reparaties én onze 24/7 storingsdienst. Ontdek de mogelijkheden.

Service van Hoppenbrouwers
  • Periodiek onderhoud
  • Erkende servicemonteurs
  • Vast bedrag per maand
Regel direct je onderhoudscontract

 

Kies je airco onderhoudscontract

Basis, comfort of all-in: bij Hoppenbrouwers kies je precies het onderhoudscontract dat past bij jouw behoefte en budget. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden.

1. Contract Zorgt – Basis 2. Contract Zorgt – Comfort 3. Contract Zorgt – All-in*
Zekerheid van 24/7 hulp bij spoedeisende storing Zekerheid van 24/7 hulp bij spoedeisende storing Zekerheid van 24/7 hulp bij spoedeisende storing
Elke 2 jaar onderhoud aan je installatie Elke 2 jaar onderhoud aan je installatie Elke 2 jaar onderhoud aan je installatie
Inclusief arbeidsloon monteur bij onderhoud Inclusief arbeidsloon monteur bij onderhoud Inclusief arbeidsloon monteur bij onderhoud
Voorrijkosten bij storingen (€52,00) Voorrijkosten bij storingen Voorrijkosten bij storingen
Arbeidsloon bij storingen Arbeidsloon bij storingen Arbeidsloon bij storingen
Toestelonderdelen bij storing & onderhoud Toestelonderdelen bij storing & onderhoud Toestelonderdelen bij storing & onderhoud

Bekijk de prijslijst

Sluit je onderhoudscontract direct af

Advies: all-in voor airco’s tot 5 jaar

Wil je elke dag genieten van een gezond en aangenaam binnenklimaat, zonder dat je er omkijken naar hebt? Dan is het all-in onderhoudscontract de perfecte keuze voor jou. Vanwege de uitgebreide dekking is dit ook het meest gekozen service abonnement onder onze klanten. Hiermee word je namelijk volledig ontzorgd. Wij adviseren all-in zorgeloos voor airco’s jonger dan 5 jaar. Voor oudere installaties hebben we comfort of basis.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op! Dan denken we graag met je mee!

Wat we doen tijdens onderhoud aan je airco

Met preventief onderhoud aan je airco zorgen wij ervoor dat jouw installatie optimaal blijft functioneren. Dat doen we door alle onderdelen te controleren. Van de omkasting tot de isolatie en de elektrische bedrading. Daarnaast reinigen we zowel de luchtfilters als de condensor, verdamper en afdekroosters. Zo zorgen we voor optimale prestaties, minder kans op storingen en een langere levensduur.

Storing? Bel de airco storingsdienst

Heb je een storing aan de airco? Bel onze storingsdienst via 085 000 4143 of scan de QR-code op je installatie om contact met ons op te nemen. Onze monteurs zijn dag en nacht bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij je langs om onverwachte problemen te verhelpen. Zo is jouw huis binnen no-time weer heerlijk koel.

Bel de storingsdienst via 085 000 4143

Veelgestelde vragen

  • Waarom zou ik een onderhoudscontract voor mijn airco afsluiten?

    Goed onderhoud is van groot belang om je airco optimaal te laten presteren. Bovendien verklein je zo de kans op storingen en zorg je dat je airco langer meegaat. Maar het is ook van belang voor de luchtkwaliteit: na een grondige reiniging weet je zeker dat je airco weer schone lucht door het huis blaast. Met een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers profiteer je van regelmatig onderhoud en een snelle reparatieservice bij storingen.

  • Welk airco onderhoudscontract past het beste bij mij?

    Welk onderhoudscontract het beste bij je past is onder meer afhankelijk van jouw behoeften en budget. Maar ook van de leeftijd van je airco. Voor airco’s jonger dan vijf jaar raden we het all-in onderhoudscontract aan, omdat je hiermee totaal wordt ontzorgd. Voor oudere airco’s hebben we basis en comfort. Is je airco ouder dan 13 jaar? Dan wordt deze automatisch overgezet naar een basis onderhoudscontract.

  • Wat doen jullie tijdens preventief airco onderhoud?

    Met preventief onderhoud aan je airco zorgen wij ervoor dat jouw installatie optimaal functioneert. Dat doen we door alle onderdelen te controleren. Van de omkasting tot de isolatie en de elektrische bedrading. Daarnaast reinigen we zowel de luchtfilters als de condensor, verdamper en afdekroosters. Hierna ben je er weer zeker van dat je airco weer schone lucht door het huis blaast.

  • Hoe vaak heeft mijn airco een onderhoudsbeurt nodig?

    Een airco heeft gemiddeld eens in de twee jaar onderhoud nodig. Daarmee houd je de prestaties op peil, verminder je de kans op storingen en zorg je dat je airco langer meegaat. Ook niet onbelangrijk: regelmatig onderhoud voorkomt dat stofdeeltjes en bacteriën via vervuilde filters door de lucht in huis worden verspreid.

  • Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten voor een bestaande airco?

    Ja, zeker. Je kunt ook een onderhoudscontract afsluiten voor een airco die niet nieuw door Hoppenbrouwers is geïnstalleerd. We voeren in dat geval eerst een inspectie uit om te beoordelen of je installatie geschikt is voor onze service. Deze eerste inspectie is exclusief eventuele materiaal- en reparatiekosten.

    Zodra je airco is goedgekeurd, tekenen we de overeenkomst en profiteer je direct van ál onze onderhouds- en servicevoordelen. Wanneer er bij de inspectie geen gebreken zijn geconstateerd waarvoor aanpassingen aan de installatie nodig zijn, voert onze servicemonteur meteen de eerste onderhoudsbeurt aan je airco uit.

  • Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud?

    Als er onderhoud aan je airco nodig is, ontvang je van ons automatisch een e-mail. Heb je tussentijds problemen en wil je graag dat onze monteurs de installatie komen controleren? Neem dan contact met ons op.

  • Hoe kan ik mijn onderhoudscontract opzeggen?

    Na twee jaar kun je je onderhoudscontract elke maand kosteloos opzeggen. Wil je het contract vroegtijdig beëindigen, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of scheiden, of omdat je te maken hebt met een overlijden? Neem contact met ons op.

Doe direct je aanvraag

Ook zorgeloos genieten van je airco? Sluit dan nu je onderhoudscontract af via het aanvraagformulier.

Goed om te weten: Hoppenbrouwers werkt toe naar een landelijke dekking, maar is op dit moment nog niet in alle regio’s actief. Het zou dus kunnen dat we op jouw locatie nog geen onderhoudscontracten aanbieden.