235 jaar trouwe dienst: Hoppenbrouwers Afferden neemt afscheid van vijf pensionarissen

Vijf gewaardeerde collega’s van Hoppenbrouwers Afferden zijn feestelijk in het zonnetje gezet ter ere van hun pensioen. Piet van Hulst, Auri Henzen, Henrie Seelen, Hans Bernts en Jack van Leur hebben samen maar liefst 235 jaar bij onze vestiging in Afferden (voorheen RTP Elektrotechniek) gewerkt. Omringd door collega’s, familie en vrienden kregen de heren een hartelijk afscheid als dank voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid.

Vestigingsleider Paul Driessen sprak vol trots over de pensionarissen en prees hun enorme bijdrage aan de groei van de vestiging. “Het is uitzonderlijk om vijf collega’s te mogen huldigen met zulke lange dienstverbanden”, vertelde Driessen. “Jullie hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze vestiging, en we gaan jullie kennis en betrokkenheid enorm missen.”

Een leven vol techniek en toewijding

Jack van Leur begon zijn carrière als ijzerwerker en groeide uit tot projectleider. “Mijn broer attendeerde me op een functie bij Romijnders (daarna RTP Electrotechniek), en zo begon mijn reis,” herinnert Jack zich. In zijn nieuwe rol als opa kijkt hij uit naar meer tijd met familie, maar stilzitten doet hij niet. “Ik blijf actief, ook als vrijwilliger en zanger.”

Piet van Hulst, met 50 jaar dienst, heeft in zijn carrière veel zien veranderen. Hij herinnert zich hoe hij als leerlingmonteur materialen op zijn bromfiets vervoerde, en hoe het werk in verzorgings- en bejaardenhuizen hem altijd zal bijblijven vanwege de warme contacten met bewoners.

Ook Hans Bernts kijkt met een glimlach terug op zijn begintijd bij Romijnders. Hij herinnert zich hoe hij op zolder werkte, waar de houten vloer hem soms dwong om te stoppen met tekenen omdat rechte lijnen anders een uitdaging werden.

Henrie Seelen blikt tevreden terug op zijn werk als chef werkplaats op de afdeling panelenbouw. Hij werkte aan uiteenlopende projecten, van machinebouwers tot scheepsinstallaties en energietransitie. “Het werk was altijd afwisselend en fascinerend,” vertelt Henrie.

Auri Henzen noemt zijn werk in en rond Utrecht een van de hoogtepunten van zijn carrière. Het persoonlijke contact met cliënten en opdrachtgevers maakte zijn werk écht waardevol.

Een feestelijk afscheid

De middag stond in het teken van mooie herinneringen en oprechte waardering. “Collega’s zoals Piet, Auri, Henrie, Hans en Jack hebben onze vestiging gemaakt tot wat het vandaag is”, vertelt Driessen. “Hun betrokkenheid bij het werk en de mensen om ze heen, laat een blijvende indruk achter. Zowel binnen ons team als daarbuiten.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief