Hoppenbrouwers neemt Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali over

Hoppenbrouwers heeft de bedrijfsactiviteiten van Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali in Haarlem overgenomen. Deze overname maakt deel uit van onze groeistrategie om landelijke dekking te bereiken en onze aanwezigheid in de Randstad verder te versterken.

Toekomstbestendige koers

Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali, opgericht in 2002, richt zich op zowel de zakelijke markt (71%) als particulieren (29%). Het besluit om het bedrijf aan te sluiten bij Hoppenbrouwers werd genomen door eigenaren Marcel Vittali en Karen Blanken, met het oog op een toekomstbestendige koers voor hun bedrijf.

“In de huidige markt is het voor kleinere organisaties een uitdaging om bij te blijven met marktontwikkelingen en alle wet- en regelgeving,” vertelt Marcel Vittali. “Met de groeiende omvang van projecten en een beperkt aantal medewerkers, werd het steeds lastiger om aan de vraag te voldoen. Door ons aan te sluiten bij Hoppenbrouwers kunnen we blijven groeien en onze klanten beter bedienen, terwijl onze medewerkers via de Hoppenbrouwers Academy nieuwe kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen. Geïnspireerd door eerdere overnames, zoals De Blaauw Installatietechniek en Van Galen Elektrotechniek, wisten we dat dit de juiste stap was.”

Sterke aanvulling in de regio

Bas Ceelen, directeur Overnames & Integraties bij Hoppenbrouwers, is enthousiast over de aansluiting van Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali: “Het installatiebedrijf heeft regionaal een sterke positie in de elektrotechniek en vormt een waardevolle aanvulling op onze bestaande activiteiten in Haarlem. Door deze overname blijft de lokale en regionale bekendheid behouden voor zowel medewerkers als klanten. Bovendien delen we de visie op het belang van jong technisch talent. Het feit dat Karen Blanken, mede-eigenaar, bestuurslid is van de Stichting Vrienden van Technisch College Velse en nauw betrokken is bij het onderwijs, sluit perfect aan bij onze gezamenlijke doelstellingen. Dit maakt de integratie nog soepeler en versterkt onze gezamenlijke focus op de toekomst van techniek.”

Breed dienstenaanbod

Elektrotechnisch Buro Marcel Vittali biedt een breed scala aan elektrotechnische diensten, variërend van kleine storingen tot groot onderhoud, en van eenvoudige tot complexe installaties. De expertise ligt in het realiseren van hoogwaardige elektrotechnische installaties en het bieden van uitgebreide service en onderhoud.

Toekomstperspectief

Marcel Vittali kijkt met vertrouwen naar de toekomst: “Met de integratie in Hoppenbrouwers Haarlem willen we samen verdere groei realiseren, waarbij we ons niet alleen richten op digitalisering en automatisering, maar ook op de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers. Deze samenwerking opent nieuwe deuren voor ons team, biedt meer diversiteit in projecten en stelt ons in staat om onze innovatieve technische oplossingen nog beter aan onze klanten te bieden.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Meer nieuws

Ontvang onze nieuwsbrief