24/7 storingsdienst 085-000-4143​

Service en onderhoud bij Hoppenbrouwers

Service en onderhoud is van groot belang voor je technische installaties. Zo zorg je voor optimale prestaties, een veilige werking én een langere levensduur. Of het nu gaat om je cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. Met een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers nemen wij al het onderhoud aan je installaties uit handen. Klinkt goed, toch? Lees snel meer!

Vraag onderhoud aan     Bekijk ons aanbod

Zekerheid van zorgeloos comfort

Van periodieke controles tot het vervangen van onderdelen en reinigen van componenten op moeilijk bereikbare plekken. Onze monteurs weten precies wat er nodig is om je installaties in topconditie te houden. Voor een vast bedrag per maand plannen wij service en onderhoud op tijd in en als er onverhoopt toch een storing is, komen we binnen 24 uur bij je langs. Dat is de zekerheid van zorgeloos comfort.

Maatwerk abonnementen

Basis, comfort of all-in: kies een abonnement dat past bij jouw behoefte en budget.

Volledig ontzorgd

Wij nemen vanzelf contact met je op als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

24/7 storingsdienst

Problemen met je installatie? Onze monteurs zijn dag en nacht bereikbaar.

Al jouw installaties in topconditie

Door periodiek onderhoud uit te voeren zorg je ervoor dat je technische installaties optimaal blijven presteren. Je verkleint de kans op storingen en onveilige situaties. Daarnaast kun je met service en onderhoud de levensduur verlengen en het rendement behouden. Je borgt daarmee ook de duurzame en energiezuinige werking van al je installaties thuis.

Onderhoudscontracten voor elke installatie

Genoeg redenen dus om een onderhoudscontract af te sluiten bij Hoppenbrouwers. Dat doe je tegenwoordig niet meer alleen voor installaties die wij hebben geplaatst, maar ook voor installaties die je al had. Bekijk de mogelijkheden.

Dit zeggen onze klanten

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. Op Kiyoh lees je hoe zij onze service ervaren.

9

Fijne service

Duidelijke offerte en alles kon snel geregeld worden. De monteurs hebben heel erg netjes gewerkt en gaven goede uitleg. De installatie werkt prima. Heel tevreden.

Herman van Baardewijk

10

Prima!

Ze waren voor de installatie keurig op tijd. Het ging super snel en alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Daarna nog uitleg gehad van de app, voor het instellen van de verwarming. Alles werkt ook prima!

Conny van Sprangers

Veelgestelde vragen

  • Wat is een onderhoudscontract?

    Een onderhoudscontract  is een overeenkomst waarin de afspraken staan die we hebben gemaakt over service en onderhoud aan jouw installatie. In het onderhoudscontract staat bijvoorbeeld welke abonnementsvorm je hebt gekozen, wat je van ons mag verwachten, welke kosten eraan verbonden zijn, hoe lang het contract duurt en onder welke voorwaarden je kunt opzeggen.

  • Waarom heb ik een onderhoudscontract nodig?

    Met een onderhoudscontract weet je zeker dat je installaties op tijd worden gecontroleerd. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op storingen en zorgt ervoor dat jouw installaties langer meegaan. Bovendien kun je ons bij een storing dag en nacht bellen. Als je een onderhoudscontract bij Hoppenbrouwers hebt, staan onze monteurs 24/7 voor je klaar.

  • Hoe kan ik service en onderhoud van jullie krijgen?

    Je kunt service en onderhoud van Hoppenbrouwers krijgen door het aanvraagformulier in te vullen. Na verzending van je aanvraag komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie over de mogelijkheden en verschillende onderhoudscontracten. Je zit na een aanvraag dus nog nergens aan vast en kunt rustig de opties bekijken.

    Goed om te weten: we zijn flink aan het uitbreiden en in bijna heel Nederland actief, maar nog niet in alle regio’s. Het kan dus zo zijn dat we op jouw locatie nog geen service en onderhoud kunnen bieden.

  • Leveren jullie ook service en onderhoud aan installaties die niet door Hoppenbrouwers geplaatst zijn?

    Ja zeker. Onze service is er niet alleen voor installaties die nieuw door ons zijn geplaatst, maar ook voor bestaande installaties die je al had. Ook als die niet door Hoppenbrouwers zijn geïnstalleerd. We voeren in dat geval eerst een inspectie uit om te beoordelen of je installatie geschikt is voor onze service. Deze eerste inspectie is exclusief eventuele materiaal- en reparatiekosten.

    Zodra je installatie is goedgekeurd, kunnen we de overeenkomst tekenen en profiteer je van al onze onderhouds- en servicevoordelen. Als er bij de inspectie geen gebreken zijn geconstateerd waarvoor aanpassingen aan je installatie nodig zijn, zal onze servicemonteur de eerste onderhoudsbeurt direct uitvoeren.

  • Hebben jullie ook onderhoudscontracten voor laadpalen en thuisbatterijen?

    Op dit moment bieden we nog geen onderhoudscontracten voor laadpalen en thuisbatterijen aan, maar daar komt binnenkort verandering in. Vanaf 2025 voeren we ook onderhoud en service uit aan deze installaties.

Doe je aanvraag

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor service en onderhoud aan jouw installaties? Doe vrijblijvend je aanvraag, dan ontvang je zo snel mogelijk meer informatie. Je kunt ons ook bellen voor een advies op maat.

085-000-4143​ Goed om te weten: Hoppenbrouwers werkt toe naar een landelijke dekking, maar is op dit moment nog niet in alle regio’s actief. Het zou dus kunnen dat we op jouw locatie nog geen onderhoudscontracten aanbieden.
Ik wil graag service en onderhoud voor mijn: